Co masz w blokach pomiarowych modułu od zasięgu ? napewno na postoju nie bedą działać, a ciekawe czy gdy jest w diagnostyce to idzie zrobić odczyt.
XENONY W OCTAVII II FL czy warto zamontować?
Zwiń
X
-
andrzej111, ja widzę :wink:
ale ... poszukuję wiarygodnego potwierdzenia w blokach
Zamieszczone przez spacewalkerw blokach pomiarowych modułu od zasięguprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spacewalkerciekawe czy gdy jest w diagnostyce to idzie zrobić odczyt->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolo % skręcenia
w dynamic wartości się zmieniają w zależności od predkości i kąta skrętu kierownicy
w static- przez cały czas jest wartość "0"przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
grupa 003
[ Dodano: Sro 13 Lut, 13 21:45 ]
bo grupa 002 odpowiada za góra/dół->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolgrupa
to jest to?
jesli to jest to to właśnie mamy potwierdzenie nowego moda- xeny skrętne w przedliftowej elektryce :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
niby ruszyło, po dwukrotnych przeróbkach instalacji?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MsmHey mam pytanie o xenony skretne w trakcie odpalania poziomują się i krecową lewo/prawo
ale jak jadę to nie skręcają się na zakrętach
Ktoś też tak miał??Skoda Octavia II FL Elegance 2012
Komentarz
-
-
oczywiście również się poziomują pominąłem to specjalnie gdyż myślę, że robią to wszystkie xenony. W moim przypadku nawet na postoju soczewki ani drgną. Przy ruszaniu kierownicą występuje jedynie doświetlanie z halogenów. Dodam, że błędów żadnych nie mam dlatego przyjmuję, że po prostu nie mam xenonów skrętnych :PSkoda Octavia II FL Elegance 2012
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JachuV6Przy ruszaniu kierownicą występuje jedynie doświetlanie z halogenów.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ymWHmhRFyYo[/youtube]
Tu wątek na ten temat - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...536722#1536722
Komentarz
-
Komentarz